Keuken non-stop open van 12 tot 24u  |  Telefoon: +32 (0)2 512 64 76

Chef de partie (M/V)

//Chef de partie (M/V)
Chef de partie (M/V) 2017-10-16T13:15:08+00:00

Project Description

Onze vennootschap :

We zijn een belangrijke speler in de Brusselse horeca sinds 4 generaties en runnen twee restaurants : Au Vieux Saint Martin (bestaat sinds 1968 en is een ware insititutie in Brussel) en Au Grand Forestier. De omzet groeit constant. We stellen 40 werknemers voltijds te werk. We zijn een familie-KMO met een bedrijfscultuur waarbij sterke waarden voorop staan.

Op dit moment zoeken we een chef de partie (m/v).

Uw profiel:

– Diploma van een hotelschool met minstens 5 jaar ervaring in de horeca
– Kennis van het Frans
– Punctueel, flexibel, stressbestendig
– Teamgeest
– Goed voorkomen, steeds een glimlach
– Didactische kwaliteiten en zin om zijn kennis door te geven

Hoofdtaken:

U begint als chef de partie van de koude lijn. Zodra u de koude lijn onder de knie hebt, houdt u zich bezig met de warme gerechten onder het gezag van de sous-chef en de chef.

– Vóór de dienst : doet de mise-en-place en de bereiding van de gerechten
– Tijdens de dienst : bereidt en werkt de gerechten af en waarborgt de doorstroming van de gerechten
– Schikt en garneert de gerechten op borden en schotels
– Helpt zijn collega’s tijdens piekmomenten
– Geeft instructies aan de keukenhulpjes
– Controleert voorraad van zijn afdelingen geeft bestellingen door aan de sous-chef of de chef
– Controleert de kwaliteit van de versheid van de producten
– Na de dienst : ruimt zijn afdeling op en reinigt ze samen met de werkinstrumenten
– Is aansprakelijk voor de hygiënevoorschriften (HACCP) voor zijn afdeling
– Voorkomt verspilling en verlies van grondstoffen.

Wij bieden u:

– Nagenoeg nieuwe productieaparratuur (alles wordt geleverd)
– Een voltijdse job (38hu/week)
– 1 warme maaltijd als lunch, 1 koude maaltijd ‘s avonds
– Prettige werksfeer, jong en dynamisch team
– Doorgroeimogelijkheden (sous-chef en vervolgens chef)
– Minimum 3 « services coupés » (onderbroken dienst) per week